Natürel İç Fındık

Kabuklu fındıkların, fındık kırma sistemlerinde kabuklarından ayrılmasıyla elde edilen üründür. Bu iç fındıklar iriliklerine göre 9mm ve daha büyük, 6mm-<9mm (pikola-ince) arası olmak üzere ayrılırlar. Kalite özelliklerine göre ise Ekstra, Sınıf I ve Sınıf II şeklinde gruplandırılırlar. [divider height="20"] Kullanım Alanları: Çikolata, Bisküvi, Şekerleme, Tatlıcılık, Pastacılık ve Dondurmacılık sanayinde ara mamul olarak kullanılır. Ayrıca çerezlik olarak da servis edilir.


Ambalaj Şekli: 25/50/80 kg jüt çuvallar, 25/40 kg kağıt torbalar, 5/10/12.5/20/25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/700/800/1000 kg big baglerde.